Termékek Menü
0

Ingyenes szállítás felirat

Ingyenes szállítás 10 000 Ft felett H - P: 10-19:00 +36 1 222 4200  +36 30 222 8262
Hungarian hu
English en
Slovak sk
Kategóriák

Vászon hátterek

Rendezés:
Cikkszám: LH5711
73.900 Ft
Rendelhető
Cikkszám: LH5714
73.900 Ft
Rendelhető
Cikkszám: LH5713
73.900 Ft
Rendelhető
Cikkszám: LH5712
73.900 Ft
Rendelhető

Minőségi munkához minőségi háttér kell

Egy stúdiófotózáson készített képek minőségét nagyrészt a világítástechnika határozza meg. A fotó hangulatán azonban a legkönnyebben a háttérrel változtathatunk. Aki fotózott már műteremben, és próbált többféle hátteret, biztosan tapasztalta, hogy minőségi vászonháttér használatával hosszadalmas utómunkától kímélheti meg magát.

Vászonháttereink használatával elkerülheti a gyűrődések utólagos retusálását, és természetesen a zavaró becsillanás is a múlté, ami rosszabb minőségű fotós háttér esetében gyakran előfordul. Nálunk többféle vászonháttérből válogathat, melyek különböző szituációk és hangulatok fotózására alkalmasak. Használatukkal könnyedén kiemelhető a modell, nem kell tartani tőle, hogy „beleveszik”. A vászonhátterek ezen kívül könnyen kezelhetők, tárolásuk sem igényel nagy helyet.

Ha stúdiófotózáshoz szeretne minőségi háttereket vásárolni, nézzen körül vászonháttereink között és rendeljen kedvére! Ha további kérdése van hátterekkel, vagy stúdiófelszereléssel kapcsolatban, bátran keressen minket!

 

A bluebox, illetve greenbox lehetőségeiről bővebben

A bluebox, illetve greenbox lehetőségeiről bővebbenA digitális technika megjelenésével a fotózás lehetőségei is kiszelesedtek. Ma már korábban soha nem látott dolgokat lehet megvalósítani és fantasztikus koncepciókat fényképbe önteni.

A bluebox vagy greenbox technika egyik ezeknek az új lehetőségeknek. A bluebox technika lényege, hogy egy kék háttér előtt lefotózott tárgy, személy, szituáció számítógépen végzett utómunka segítségével bármilyen környezetbe belehelyezhető és tetszés szerint manipulálható, mindezt anélkül, hogy a képen ennek nyoma maradna.

Hozzáértő operátor keze alatt így rövid időn belül esztétikus, mókás vagy megható fotorealisztikus képek születhetnek, mindez a modern digitális technikának köszönhetően! A bluebox éppen ezért igen népszerű a rendezvényszervezés területén, szórakoztató programmá válhat céges rendezvényeken, sok embert vonzó eseményeken, de az esküvői fotózás világában is új horizontokat nyit.

A filmkészítés világából származó technika ma már a kisebb fotóstúdiók számára is elérhető, felhasználható a tárgyfotózás, reklámfotózás, portréfotózás területén is és szinte azonnali eredményeket tesz lehetővé.

Ha minőségi bluebox és greenbox hátterekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!